Vacature

Stage lopen of afstuderen bij een Geo-ICT bedrijf?

GeoAI is altijd op zoek naar jong talent. Ben jij op zoek naar een stage- of afstudeeropdracht, waar je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan is GeoAI op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ga jij je bezighouden met automatische beeldherkenning in combinatie met puntenwolken. De objecten die in data te zien zijn, zijn nog niet in 3D gemodelleerd. Deze willen we graag toevoegen in een 3D CAD-model en willen we automatisch detecteren met behulp van deep learning technieken op basis van fotobeelden en puntenwolken. Je krijgt alle vrijheid om je eigen algoritme te ontwikkelen. In overleg met elkaar formuleren we jouw stageopdracht. Zo is er ook de mogelijkheid om alleen een deel van de opdracht uit te voeren. We stemmen dit in goed overleg met elkaar af!

Je volgt een relevante opleiding op HBO of WO-niveau, denk aan de richting van IT, Geo-ICT of data science. Kennis en ervaring met GIS is een Pre, Python is noodzakelijk. Daarnaast is kennis van deep learning gewenst. Je bent analytisch, nieuwsgierig, enthousiast en wilt je graag verder ontwikkelen. Startdatum en duur van je stage wordt in overleg met elkaar afgestemd. We verwachten een uitstekende beheersing Engels, je komt te werken in een internationale setting.

Wat bieden wij?

  • Goede stagebegeleiding. Jouw stagebegeleiding kent het vak goed, begeleidt jouw vak inhoudelijk en helpt je groeien. we vinden het belangrijk dat je echt wat leert bij ons!
  • Een laptop die je tijdens je stage kunt gebruiken en high performance omgeving voor training.
  • Flexibele werktijden. We werken tegenwoordig hybride. Dit betekent dat thuiswerken wordt gecombineerd met werken op kantoor. Jouw standplaats is onze locatie in Groningen. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.
  • Meer dan 250 trainingen in onze eigen digitale leeromgeving. Zo kun je elke dag een beetje beter worden.
  • Een stagevergoeding van €350,- (o.b.v. een 40-urige stageweek)
  • De startdatum van de stage wordt in overleg met elkaar afgestemd.

Wat bieden wij?

GeoAI B.V. is een jong bedrijf gericht op kunstmatige intelligentie oplossingen in combinatie met ruimtelijke data. Ons team bestaat uit leuke enthousiaste collega’s. Ieder met eigen specialisme.

Wij zoeken vooral studenten met HBO/WO denk-, maar vooral doe niveau! En bevalt de stage van twee kanten? Dan is de kans groot dat je kan blijven. Je kunt via deze vacature jouw cv en motivatiebrief achterlaten. 

Neem contact op met Searp Wijbenga via +31(0)6-10693753 of info@geoai.nl