Analytics

PowerBI Visuals

PowerBI is het meest gebruikte platform voor gegevensanalyse door professionals die gebruiksvriendelijke mapping- en weergavefunctionaliteit nodig hebben bij het maken van rapporten. Microsoft maakt het mogelijk zelf PowerBi visuals te ontwikkelen ter ondersteuning van data-analyse en business intelligence die meer mogelijkheden bieden dan standaard aanwezig.  De door GeoAI BV ontwikkelde PowerBI visuals  zijn voor iedereen beschikbaar, kunnen zonder  ondersteuningsrechten gratis worden gedownload van GitHub.  Als u meer wil weten, hulp nodig heeft bij het maken van rapporten, uw eigen visuals wil laten bouwen of een ondersteunde versie nodig bent, kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

Products

Image Viewer

De ImageViewer is een eenvoudig te gebruiken Microsoft PowerBI-visual waarmee u door afbeeldingen kunt bladeren met behulp van de navigatiepijltjes. De gebruiker kan vooruit en achteruit door een dataset gaan, waardoor er één enkele selectie in het rapport ontstaat. De volgorde wordt bepaald door een door de gebruiker gedefinieerd gegevensveld en de afbeelding wordt weergegeven op basis van een web-URL. De afbeelding wordt geselecteerd en weergegeven via zowel filtering als selectie van items in andere beelden.

Map Viewer

Onze MapViewer brengt de kracht van een zeer configureerbare kaart naar uw Microsoft PowerBI-rapport. Met deze veelzijdige Visual kunt u locaties in uw rapport weergeven op een basiskaart naar keuze. Er kunnen Web Mapping Service (WMS)-lagen worden toegevoegd om uw kaart te verrijken met extra informatie. U kunt een bibliotheek van uw favoriete WMS-eindpunten maken en uw laagstijl en kaartuitbreiding worden opgeslagen in het Power BI-rapport.