Streetsmart

Street Smart voor AutoCAD 2023

Street Smart voor AutoCAD is een interactieve viewer voor de Cyclomedia streetsmart 360° panoramische beelden en geeft de mogelijkheid afstanden te meten, objecten te digitaliseren en datalagen in de 360° beelden te visualiseren. De interactieve viewer plugin geeft toegang tot een digitale versie van de omgeving met uitgebreide set aan functionaliteiten voor dataverwerking.

Onderwerpen

AutoCAD maps 3D plugin

Met de gebruikersvriendelijke interface heb je snel en gemakkelijk toegang tot alle Cyclorama data. Het betreft zowel actuele en historische beelden waardoor veranderingen kunnen worden gedetecteerd en ontwikkelingen door de jaren heen kunnen worden gevolgd. De volledig in AutoCAD geïntegreerde plugin zorgt voor een optimaal ontwerp- en tekenproces. De map 3D-toolset wordt meegeleverd met standaard AutoCAD en voorziet in de combinatie tussen CAD- en GIS-gegevens ter ondersteuning van planning, ontwerp en beheer. Hiermee ontstaat er direct toegang tot ruimtelijke gegevens zoals de 360° panoramische fotopunten en de mogelijkheid geo-ruimtelijke gegevens direct te bewerken binnen DWG.

Overlay

Street Smart voor AutoCAD geeft toegang tot het beeldmateriaal op elke mogelijke locatie. In deze tijden van werken op afstand geeft het de gebruikers een manier om de echte wereld naar hun desktop te brengen. De panorama viewer beweegt onafhankelijk van AutoCAD als applicatie waardoor er gemakkelijk op twee schermen kan worden gewerkt. Als engineer kunnen ontwerpen direct in de werkelijke wereld worden visualiseren en voor inspectie kan gemeten worden vanuit de foto. Daarnaast is het mogelijk CAD-datalagen zoals meldingen of objecten van derden als overlay binnen de foto te presenteren. Hiermee kunnen DWG-bestanden eenvoudig worden gedeeld en geven direct inzicht in de data op actuele en accuraat ingewonnen 360 graden panorama beelden. 

Licentie

Dankzij de combinatie AutoCAD en Street Smart is het mogelijk vanaf kantoor op elk fotopunt in de 360 graden panoramabeelden te kijken, meten, digitaliseren en datalagen te visualiseren binnen AutoCAD map 2023 . Voor een 30 dagen trail of een licentie van Streetsmart voor autoCAD neem contact op via info@geoai.nl