Vacature

Open vacature

Staat de juiste vacature er niet voor je bij, maar zou je graag bij GeoAI willen werken? Dan zit je hier goed. Werken bij GeoAI betekent werken bij een innovatief en gezellig bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden.

Over GeoAI

GeoAI is dé innovatieve startup binnen de Merkator Groep waar kunstmatige intelligentie met Geografische Informatie Systemen wordt geïntegreerd.

Door het combineren van de Geo-expertise en AI-specialisten voorzien we onze partners en klanten met intelligentie gedreven GIS-oplossingen.

We leveren AI-geautomatiseerde analyses waarbij ruimtelijke data efficiënt wordt verwerkt en omgezet naar informatie.

Vanuit onze kantoren in Groningen en Zaltbommel zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en mooie partnerships.

Wij horen graag wat jouw visie voor de toekomst is en waarom jij bij GeoAI wil werken. We bekijken jouw gegevens, kijken of er nu een passende vacature is en slaan jouw gegevens op zodat we je kunnen benaderen als een relevante vacature vrij komt. Je ontvangt in ieder geval binnen twee weken een reactie van ons. Wellicht zitten we dan binnenkort samen om tafel om te praten over jouw ambities en die van GeoAI. 

Neem contact op met Searp Wijbenga via +31(0)6-10693753 of info@geoai.nl